Utsikt mot Ortjernkampen

Åpning av Langsua Nasjonalpark lørdag 3.september

Miljø- og utviklingsminister Erik Solheim står for den offisielle åpningen. Vi håper også at du vil delta på markeringen.

Seremonien starter på Liomseter i Gausdal klokka 12.00. Vi håper at mange fra Nordre Land vil være med på feiringa og åpningen av den flotte nasjonalparken.

Åpningsarrangementet vil bestå av kulturinnslag, taler, matservering v/Mat i Land , tur- og aktivitetsopplegg for både små og store, i tillegg til den formelle åpningen av nasjonalparken. Deretter går det busstransport til Beitostølen med stopp på Lenningen for å få kunnskap om utsiktspunkt og naturreservat sett derifra. Programmet på Lenningen Fjellstue starter kl. 16.10 og består av orienteringer, samt underholdningsinnslag v/Nordre Land kulturskole. Sist på programmet denne dagen er formell middag på Bergo hotell på Beitostølen kl 19.30 for inviterte gjester, med kulturinnslag både ute og inne.

Nordre Land kommune håper mange interesserte: Landsby- og grendefolk, skoleunger med foreldre, lag og organisasjoner og andre vil delta på markeringa. Nordre Land kommune organiserer busstransport fra Dokka til Liomseter – Lenningen og tilbake. Mer detaljert informasjon kommer seinere.

Tips en venn Skriv ut