Kai

Kai Slagsvold Hekne er ansatt som avdelingsdirektør

for Samfunnsutvikling og drift

–Jeg er utrolig glad for at Kai har takket ja til jobben, sier kommunedirektør Esther Gilen. Med hans erfaring fra flere av tjenesteområdene innen Samfunnsutvikling, har vi styrket laget.

Nordre Land kommune sin visjon er Ekte landsbyliv og levende grender. Samfunnsutvikling og drift skal gjennom sitt arbeid bidra til å fylle denne visjonen med innhold og aktiviteter. Kai Slagsvold Hekne, kommer fra jobben som konstituert kommunalsjef for Samfunnsutvikling i Stange kommune. Hekne har solid erfaring med tettstedutvikling; - herunder samferdsel, bolig- og nærmiljø samt næringsutvikling. Dette kommer godt med når vi nå skal utarbeide, og realisere, planer for utviklingen av både landsbyen vår og grendene våre, sier Gilen.

Gjennom samtaler og referanseinnhenting har vi lært å kjenne en mann som oppleves som en kunnskapsrik og reflekterende leder som er nysgjerrig og interessert, men uten å «ta jobben» fra medarbeidere. Han er snarere en som løfter fram sine medarbeidere og holder seg på et overordnet nivå. Men han kan imidlertid gå dypt ved behov, forteller Esther Gilen.

Hekne er utdannet Bygg- og anleggsingeniør og arkitekt. Hans yrkesbakgrunn er administrativ ledelse og styrearbeid i flere konsulentvirksomheter og eiendoms-selskaper i privat sektor, samt fra administrativ og faglig ledelse i offentlig sektor. Dette inkluderer stillinger som regiondirektør i Husbanken, prosessleder i Statens vegvesen og leder for flere foretak innen boligsamvirket.

Vi har hatt med oss mange gode, og godt kvalifiserte kandidater i denne prosessen. Det viser at Nordre Land kommune, er en attraktiv kommune å arbeide i.

Tips en venn Skriv ut