Toppbilde kulturskolen
Nordre Land kulturskole
har lokaler i underetasjen i Dokka Undomsskole

Besøksadresse Lyngvegen 1, Dokka
Tlf. 61 11 67 88

Kulturskolerektor: Sigrunn GransethNyheter

Maskott TBB

Korpskonsert i Torpa

17. mars 2016

Den årlige korpskonserten i Torpa er en fast del av kulturuka i kommunen. Alle kommunens korpsmusikere samles i gymsalen ved Torpa barne- og ungdomsskole. Og det er tilhørere i alle aldre!

Musikaldans 1a

Tutti Frutti - Kulturskolen 25 år

Bildene ....

Lørdag 12. desember 2015 feiret kulturskolen sine 25 år med 2 forestillinger i kinosalen. Ca. 500 publikummere så forestilling. 

DSK 60 fløyter

Dokka Skolekorps 60 år

Lørdag 14. november feiret Dokka Skolekorps sine 60 år med stor forestilling i kinoen. Flere tidligere korpsmusikere bidro til gjøre konserten til en minnerik begivenhet. Det var bare rosende ord å høre fra publikum. En stor takk til alle som spilte og alle foreldre som hjalp til. 

Gjesteartist og fløytist Randi Slåttsveen Glaser sammen med Eira Solstad og Maren Sofie Jøranli Rudberg.

TSK på synnfjellporten 2

"Kick off" med Torpa Skolekorps

Torpa Skolekorps startet sesongen med øvelse og sosialt samvær på Synnfjellporten.  Det ble en kjempekoselig kveld med både musikk og volleyball.

Mjøsfestivalen 15 marsj 1

Dokka Skolekorps på Mjøsfestivalen

Mjøsfestivalen arrangeres annet hvert år. I år deltok 45 korps med til sammen ca.1600 musikanter. De fleste korpsene kom langvegs fra og overnattet på Gjøvik. Dokka Skolekorps deltok bare lørdag. De startet dagen med underholdningskonkurranse i kinoen, var med på innmarsj på Gjøvik gård og avsluttet dagen med en tur på Vitensenteret.

dokka asp 8

Lyst til å spille i skolekorps?

Skolekorpsene ønsker seg flere medlemmer. Alle som går i 3. klasse eller er eldre får invitasjon til å starte. Informasjon deles ut på skolene i løpet av de to første skoleukene. Går du i 2. klasse kan du også begynne, men da må foreldrene dine kontakte kulturskolen direkte.
Mail: sigrunn.granseth@nordre-land.kommune.no
Telefon: 93013408

Mari og Ole Kristian

Mari er både lærer og elev i kulturskolen.

Mari Bakke er kulturskolens lærer i "bilde & skulptur" i Torpa. Hun er også elev på valthorn hos Ole Kristian Nyhagen - i tillegg til at hun er leder i Torpa Skolekorps. Bli bedre kjent med damen med de mange hatter.

gitar 1

Huskonserter for fiolinister og gitarister

Tirsdag 9. juni hadde kulturskolens fiolinister og gitarister hver sin avslutningskonsert. Lars Erik hadde valgt bandrommet for gitaristenes lille minikonsert, og det ble akkurat plass til alle tilhørerne.  Ingrid Marie hadde invitert fiolinistene til konsert på musikkrommet, og avsluttet det hele med kaffe og kaker.

DSC05412

Movie Soundtrack

Kulturskolens danseforestilling våren 2015

"Movie Soundtrack" er kulturskolens første forestilling i lokverkstedet på stasjonområdet. Vår faste danselærer Monica S. Evenstuen og danselærervikar Marie Eidissen var ansvarlig for regi og det meste av koreografi og innstudering.  I tillegg til kulturskolens egne dansere hadde vi også invitert gjester: "Kreodans" fra Søndre Land kulturskolen v/ Mai Elin Løkken og Trygve Ramnefjell (sang/fløyte). Det ble en flott forestilling i stemningsfulle lokaler.

tsk 130515

Korpskveld på Dal

Med Torpa Skolekorps og Torpa BygdeBrass