Sykling uten alder

Prosjekt: Sykling uten alder

Sykling uten alder et et projekt som settes i gang for å gi eldre rett til vind i håret. Konseptet kommer fra Danmark, og sørger for at de eldre på landets pleiehjem kommer ut i taxisykler, og får kjenne på frisk luft.

Flere steder i Norge har en nå gått til innkjøp av sykler som skal brukes slik at eldre lettere kan få seg en tur ut. Dette har fått navnet «Rett til vind i håret». For mer informasjon www.syklingutenalder.com.

Rett til vind i håret.jpg


Det settes nå i gang et initiativ i Nordre Land for å samle inn nok midler til innkjøp av i første omgang to slike sykler. Både kommune, bedrifter, forretninger, organisasjoner, politiske partier, interesseorganisasjoner og enkeltpersoner utfordres om å bidra til dette.
Syklene tenkes brukt av ansatte på Landmo, samt frivillige fra Frivillighetssentralen, men vil bli stasjonert på Landmo.

Økonomien styres gjennom gavekonto på Landmo.
Gaver kan settes inn på kontonr. 2075 20 53031. På grunn av at dette er en felles gavekonto, er det fint om det samtidig sendes en melding til arne.m.kjernli@nordre-land.kommune.no  Merk også giroen med SYKKEL.
Dette skal vi få til!

For spørsmål om projektet, ta kontakt med Arne Martin Kjernli tlf. 928 09 309

Tips en venn Skriv ut