Kulturkalenderen

Digital kulturkalender:
Nordre Land kommunes digitale kulturkalender er å finne under "Hva skjer?" på kommunens nettside. Dette er en fleksibel kalender der lag og foreninger og andre arrangører selv oppretter sine arrangementer på Facebook. Vi oppfordrer alle arrangører til å opprette Facebook-arrangement og gi oss beskjed på Messenger at arrangementet er opprettet. På kommunens hjemmeside og Facebookside samler vi alle arrangementer. Dette er en fleksibel løsning og arrange-menter kan opprettes og samles fortløpende. På denne måten får vi samlet alt som skjer i Nordre Land på et sted!

Et digitalt arrangement vil lett kunne deles, og på den måten er det mulig å nå ut til mange både i og utenfor kommunen.  Er du ikke på Facebook? Det er fullt mulig å lese Facebooksiden og arrangmentene selv om du ikke har Facebookkonto. For arrangementer se her https://www.facebook.com/pg/nordrelandkommune/events/?ref=page_internal

Oppskrift for arrangører:
· Opprett arrangement på Facebook
· Send en Messenger melding til Nordre Land kommune
· Arrangementet deles på arrangementslista

Trenger du hjelp til å opprette arrangementer? Torpa/Nordre Land Frivilligsentral har Nettkafe torsdager kl. 12-15. Møt opp og få veiledning.

Sentrum kino:
Kinoprogrammet finner du under «Kino» på hjemmesiden, via Sentrum Kinos egen Facebookside eller på eBillett-appen. Hver enklet visning er også å finne som et eget arrangement under "Hva skjer?"

Kulturkalender på papir:
Papirutgaven av kulturkalenderen kom ut hver måned fra 1994 til og med januar 2019, og ble gitt ut av Nordre Land kommune ved kulturkontoret og sentrumsservice. Kulturkalenderen inneholdt kinoprogram og annen aktuell kulturinformasjon fra kommunen. Lag, foreninger og andre kunne annonsere kulturtiltak gratis i kulturkalenderen. Kulturkalenderen ble laget i A5-format og fulldistribueret til alle kommunens husstander. 

Siden papirutgaven av kulturkalenderen er nedlagt, er det ikke lenger nødvendig for arrangører av kulturarrangementer å sende informasjon til kommunen. Kulturkontoret tar fortsatt gjerne imot slik informasjon, men vil heretter ikke fulldistribuere dette videre til kommunens innbyggere i papirformat.

Sentrumsservice tlf. 61 11 60 00
Kulturkontoret tlf. 61 11 61 29.
Mobiltelefon Svein Ladehaug: 991 02 984.
E-post: Svein Ladehaug